reede, 21. jaanuar 2011

E-koda arutas oma koja strateegiat


On liikvel jutud, et laupäeval, 15. jaanuaril pidas e-Koda strateegiapäeva. Sõna "strateegia" kõlab küll väga tõsist tööpäeva kuulutava sõnana ja seetõttu nimetasime selle mõtete ja ideede väljaütlemise ürituse hoopiski "e - Koda, kuhu liigud ja mida toob aasta 2011".

Vaatamata ilusale päikeselisele laupäevale kogunes hulk e-pere inimesi mõnusasse korterisse kokku ning Hanno näpunäidete järgi läks pärastlõuna käima. Päev kujunes e-kojalikult vabaks ja mõnusaks, kus vaatlesime e-Koja tegevust nii vanadest kui uutest lähtenurkadest ning rääkisime sellest, mis meie jaoks e-Kojas tähtis. Leidsime, et meil tuleb ikka see meelelahutamine kõige paremini välja ja otsustasime, et ajame oma joont edasi. Märgistasime e-Koja 2011. aasta tegevuskava ja omal moel ründasime aju ühe uue ürituse tarvis. Me teeme asju rõõmuga, naudime protsessi ja lõppeks maitseme koos teistega ka tulemuse vilju.

Sellele kõigele järgnesid e-kojalikult meeleolukad vestlused kuulsate ja ilusate kojaliikmetega. Kümblusruumides puhastasime ihu, hinge ja südametunnistust. Ja kui kell lõi täpselt nii palju kui ta lõi, siis mindi klubisse keskmist vanust tõstma-langetama. Pühapäeva hommikul silmi ja aknaid avades tunnistasime fakti, et õues on ikka krõbe külm talveilm.

Kaunist talve jätkumist ja ilusaid mõtteid teile sõbrad JCI-st!

Tiina Noot
e-Koja President 2011

Artikkel esmakordselt avaldatud JCI Estonia blogis.

Kommentaare ei ole: