teisipäev, 5. veebruar 2008

JCI vastlapäeva üritusest

Käisin kolme koja korraldatud vastlapäevaüritusel ja selle afterpartyl Hiiu Pubis (kuhu liitus meie kojast ka Tiina). Seikluspargis ronimine oli ikka paras action ja mõneti lausa erutav (teatud mõttes).. Soovitan seda turnimist/ronimist/riplemist/liuglemist teistelegi - füüsiliselt annab kerge trenni ja vaimseltki võib mõnda mõnes kohas proovile panna. Kui sel talvel ilma on, kavatsen ka sealse jääseina järgi proovida - kes veel huvilised, kommenteerige siinkohal :)

Afterpartyle pubisse, nagu öeldud lisaks kahele e-kodalasele, oli kokku tulnud veel suurusjärgus 30 inimest erinevatest kodadest, sh Tallinna, Toompea, e-Koja ja Eesti koja presidendid nii, et sai veidi lobijuttu ka rääkida..

PS: Reedese ürituse orgunnimine on hetkel käsil, plaan alustada kl 18:00 kusagil söögikohas ja kl 19:00'ks poodi edasi liikuda.

PPS: Selleks nädalavahetuseks soovitan Life Planning koolitust Tartumaal! Kellel küüti vaja, olen Tallinnast laupäeva hommikul autoga minemas ja autos hetkeseisuga 2-3 vaba kohta!

Kommentaare ei ole: