teisipäev, 23. september 2014

e-Koja võidukas osalemine JCI Aastakonverentsil Viljandis

19.-21. septembril 2014 toimus Viljandis JCI Aastakonverents teemaga "Targalt tulevikku".

Päevastel loengutel Sakala Keskuses osalesime nii nagu jaksasime, üks rohkem, teine vähem ja kolmas üldse mitte :D Igatahes sai igaüks seda, mida tahtis!

e-Koja liikmeid oli konverentsil palju, koos huvilistega üle 20 inimese (lugemine läks sassi). Aga see on väga oluline number, sest iga jci-kas teab, et mida rohkem on tema kojast inimesi, seda vingemaks kogu üritus kujuneb.

Meie inimesed auhinnagalal (leia pildilt Eesik)
See konverents oli e-Koja jaoks veel teises mõttes väga erakordne, sest võitsime JCI auhinnatseremoonial Pärimusmuusika Aidas enda korraldatud Kevadkonverentsiga lausa kaks auhinda - Aasta Lemmik Projekt 2014 ja Parim Kohalike Kodade Koostöö Projekt 2014 (koostöös Rakvere kojaga)!!!
Sellist asja pole ammu-ammu juhtunud, et me midagigi võitnud oleksime. Mitte et me vingeid asju poleks teinud, aga enamasti on meie tehtud lahedad asjad suunatud veidi väiksemale sihtgrupile ja natukene rohkem sissepoole... :P Nüüd aga saime üle pika aja hakkama päris suure asjaga ja korraldasime tõenäoliselt ühe JCI Estonia ajaloo parima konverentsi ;)
Õnnejoovastus oli ja on endiselt suur! Kui e-Koda tahab, siis teeb ta nii hästi, et kuku pikali! Kui ei taha, ei tee ka :P


Stiilipidu - ilma selleta ei möödu ka üksi JCI Aastakonverents. Teemaks oli sel korral "Ametikooli klassiõhtu" ja asukohaks väga põnevad kunagise lennukitehase ruumid.
Iga koda sai endale juba mõned kuud varem koduülesande. Esitamisele tulid erinevad Raadio 2 aastahitid ja e-Koda tõmbas endale loosiga Smileri laulu "Tantsin sinuga taevas". Otsustasime teha seda eriti originaalselt ja muusika taustal suu maigutamise asemel korraldasime päris live-esinemise. Meie staardieks olid Siim ja Andrus ning publikuks ja näpuviskajateks kogu ülejäänud e-Koda. Me küll ei võitnud seda võistlust, aga tegime kindlasti kõige originaalsema etteaste, mis sai žürii poolt ka eraldi ära märgitud.

Multitalent Siim ja kibekitarrinäpp Andrus
Hullunud Smilersi fännid
Seda konverentsi võib pidada 100 + 10 % kordaläinuks. Kõik jäid terveks, keegi ühtegi konti ei murdnud ja mälukaotused olid vist ka minimaalsed. Polegi midagi rohkem öelda.

Aitäh kõigile kallitele, kes te tulite ja nii soojad ning head olite!

Teie president on õnnelik!


Kommentaare ei ole: