esmaspäev, 10. november 2014

e-Koda tegi TSIRKUST ja pidas maha ühe korraliku aastakoosoleku

8. novembril toimus e-Koja aastakoosolek ja stiilipidu TSIRKUS. Asukohaks imeline Parvematkade parvemaja, kus kogu tegevus toimus vee peal.

Tsirkusega alustasime juba päeva algusest alates. Nimelt käis meile tsirkuse telgitagustest rääkimas Eesti ainuke tsirkusedirektor Lauri Viikna, kes ühtlasi on ka Tivoli Tuuri maaletooja ja väga paljude muude ettevõtmiste algataja. Lauri jutud olid üllatavad, ausad ja lõbusad - see kõik kõlas nii e-Kojalikult muhedalt, et ühtegi teist inimest poleks ette kujutanudki sel päeval ja sel teemal meile rääkimas. Juttu oli ärilisest poolest, millised summad tsirkusemaailmas liiguvad, millise pildi on meile meedia tsirkusest, Tivolist ja sealsetest skandaalidest maalinud ning mis toimub tegelikult, mis juhtus buliimikust krokodilliga, kuidas kolm elevanti keset talve Lasnamäel omapäi jalutamas käisid jne jne. Jutu lõpetas Lauri linnupeo teemal, millest e-Koda sai hulganisti inspiratsiooni edaspidiseks :P
Lõvi helistab põlevale rõngale: "Kuidas läheb? Tulen hüppan õhtul läbi!"

*     *     *     *     *     *     *     *     *     *
Edasi läksime joomisega. Algas erinevate jookide degusteerimine, mida tegime spetsiaalse äpi abil. Sensoorika on suur ja lai teadus, mida kasutatakse toiduainetööstusest kuni autotööstuseni. Meie panime oma maitsemeeled proovile ja kirjeldasime pimetestimise abil kõigepealt erinevaid karastusjooke (millest pärast tuli välja, et osad olid ise tehtud ja alles katsetusstaadiumis) ning seejärel Eesti käsitööõllesid.

*     *     *     *     *     *     *     *     *     *
Päevane programm lõppes üldkoguga, kus vaatasime üle kõik selle suure hunniku üritusi, mis e-Kojas viimasel ajal toimunud on, võtsime vastu uusi liikmeid, valisime 2015. aastaks e-Kojale juhatuse ja tänasime kõiki kalleid inimesi, kes sel aastal koja tegevusse oma panuse on andnud.

*     *     *     *     *     *     *     *     *     *
Lubage mul esitleda:

e-Koja liikmete hulka on lisandunud neli eriti lahedat inimest -
Raili, Mariliis, Markus ja Fred.
Tere tulemast e-Koja perre!
2014. aastal saabunud uued liikmed: Doris, Raili, Mariliis, Meelis, Markus, Fred, Elina.

e-Koja 2015. aasta juhatus on valitud ja sinna kuuluvad:
Taavi Vaigla, Pres
Triin Abel, EVP
Doris Meijel, VP Tres
Andrei Rikk, VP Sport
Mari Abel, VP Sec
Elina Juhanson, VP Live
Eneli Kaarna, IPP
Hurraaa ja kõrget lendu e-Koja juubeliaastal!

2014. aasta FAP auhinna sai Andrei - silmatorkavate ja oluliste tegemiste eest 2014. aastal e-Kojas.

*     *     *     *     *     *     *     *     *     *
Ja veel momente e-Koja rändtsirkusest:






Kommentaare ei ole: