esmaspäev, 5. november 2007

JCI Antalya World Congress 2007 ehk WC 0. päev



E-kojast on kohal 3 esindajat:
  • Triin P.
  • Heidi V.
  • Siim L.
Helsinki-Antalya tsarterlend (operaator türklaste AtlasJet), millel oli peal umbes 25 Eesti ja 125 Soome JCI-kat, oli tore - istusime 2h lennukis enne kui sõiduriist liikuma hakkas.. Põhjendus oli, et "ei leidnud lennuki võtmeid üles" :) Kohale jõudsimegi siis 5 paiku öösel.

Esimesel päeval on ilm vihmane ja sama lubatakse ka homseks. Üle 21 kraadi õhutemperatuuri oodata ei ole :p Samas, parem ikka kui -2 kuni 2 kraadi ja lörts Tallinnas :) Ning seega hea ruumides sees tegutseda ja väliseid ahvatlusi pole :)

Inimestega, kes siin ringi liiguvad, ei näe üldjuhul pealevaadates eriti palju ühist olevat. Muidugi aeg-ajalt märkab ka noori ja ilusaid ;) Aga eks põhitegevus ju toimubki "sektsioonides".. Samas söögid-joogid (ka alko) on umbes 1 ruutkilomeetri suurusel alal kõikjal tasuta, eks see muudab ka vaatepilti :) Ka programm kõlab huvitavalt - täna õhtul avatseremoonia ja homme algab põhiküte peale.

Korraldus on so-so - ise ööbin hilise registreerujana eestlastest-soomlastest eraldi hotellis. See-eest on tuba merevaatega, üksi kaheses..

Kaelakaarti jms nänni pole veel kätte saanud, kuna ülekanne ei ole veel laekunud. Lähengi nüüd oma nänni jahtima - vaatame, mis teha annab :)

Türklased, noh.. :)

Kommentaare ei ole: